• Willem Alexanderweg 4
    6222 NC Maastricht
  • 043 363 2011
  • info@arnoldopreij.nl

Service & Onderhoud

Als u een hout- of gashaard bij ons aanschaft en laat installeren bieden wij de volgende service:

Gashaarden:

Na plaatsing van een gashaard plannen we een afspaak in, meestal is dat na het schilderwerk. Wij werken dan, indien nodig, de laatste puntjes af en lopen samen de diverse functies van de gashaard en afstandbediening door.

Er zijn vervolgens verschillende mogelijkheden voor het jaarlijks onderhoud aan uw gashaard:

  • Indien u het onderhoud aan de haard zelf wil doen, kunnen wij bij oplevering demonstreren hoe u de haard opent en reinigt, tevens kunnen wij u voorzien van de juiste reiningingsproducten voor uw haard.
  • Indien u het jaarlijks onderhoud aan uw gashaard wil laten doen kunnen wij u opnemen in ons serviceprogramma, graag bespreken wij met u de mogelijkheden hiervoor. 

Als er een storing aan uw haard is neemt u contact met ons op en proberen wij in eerste instantie enkele mogelijke oplossingen telefonisch met u door te nemen. Komen we er niet samen uit, dan maken wij een afpraak op locatie om de storing op te lossen. De eerste 2 jaar na aanschaf is dat kostenloos, daarna zal de storing aan kostprijs verholpen worden door ons of de fabrikant.

Houtkachels en -haarden:

Na plaatsing van een houtkachel of -haard plannen we een afspraak in om de techniek van het toestel door te nemen en u te adviseren over het gebruik en onderhoud van uw haard en rookkanaal.Indien gewenst demonstreren wij 'het nieuwe stoken' door de haard de eerste keer samen op te stoken.

Aangezien wij uitsluitend houtkachels en -haarden plaatsen van de beste kwaliteit bent u vervolgens gegarandeerd van jarenlang stookplezier en zijn de slijtageonderdelen van onze merken nog vele jaren leverbaar.