• Willem Alexanderweg 4
  6222 NC Maastricht
 • 043 363 2011
 • info@arnoldopreij.nl

Arnold aan het woord

Het is 1962 als mijn vader, Arnold Opreij Sr., start met de verkoop van bouw- en tuinmaterialen in Maastricht. Het was een van de eerste bedrijven die zich vestigde in het destijds gloednieuwe industrieterrein Beatrixhaven.

Al snel volgt er een specialisatie in open haarden, onder het merk 'Benelux open haarden'.

Deze haarden werden in eigen beheer gefabriceerd en samen met een actief verkoopteam doorverkocht aan speciaalzaken en schouwenbouwers in de Benelux en Duitsland. Ook in die tijd was de vraag van de consument aan verandering onderhevig en werd er eind jaren zeventig meer en meer gevraagd naar haarden met een beter rendement, maar met behoud van de sfeer die een openhaard heeft. In die tijd werd de houtinzet kachel geïntroduceerd en al snel daarna de gashaard.

Midden jaren negentig kwam ik, Arnold Jr., het team versterken, waarna ik in 2003 de zaak heb overgenomen. De haarden worden al lang niet meer door ons zelf gefabriceerd, maar deze betrekken wij van enkele van de beste gas- en houtkachel fabrikanten uit o.a. Nederland, Duitsland en Zweden. Tegenwoordig verzorgen wij de complete aanleg en installatie van kachels en haarden rechtstreeks bij de consument in Nederlands en Belgisch Limburg, dit is vaak in opdracht van (interieur)architecten, aannemers en bouwbegeleiders.

Met ons klein maar deskundig team, waaronder Robert onze vaste adviseur en aanspreekpunt in de showroom en onze ervaren monteurs zorgen wij dat er secuur, snel en professioneel werk wordt afgeleverd. Zelf begeleid ik elk project bij u of uw opdrachtgever op locatie. Naar gelang uw wens realiseren wij het project van A tot Z, van sloop tot en met stucwerk.

Wij hebben in de regio de afgelopen jaren veel mooie haardenprojecten en kachels mogen plaatsen. Neemt u bij de realisaties op onze site gerust een kijkje om een selectie van deze projecten te zien.

En voordat u het weet, zit u met een goed boek, een goed glas wijn of aangenaam gezelschap bij de haard die bij u past. Wij kijken ernaar uit u te mogen ontvangen en adviseren in onze showroom!

Warme groeten,

Onze adviseurs

 

 • IMG_9528
  Arnold Opreij

  Sinds 1996 ben ik werkzaam binnen het bedrijf dat door mijn vader in 1962 werd opgericht. Na 7 jaar prettige samenwerking heeft hij het stokje in 2003 aan mij overgedragen. Sinds die tijd ligt mijn focus op het totaalconcept. Als u kiest voor ons bedrijf sta ik garant voor een duidelijk verhaal, heldere afspraken, uitsluitend kwaliteitsproducten met als einddoel een tevreden klant.

 • IMG_9558
  Robert Haan

  Sinds 1999 ben ik werkzaam bij Arnold Opreij Maastricht en werd door Arnold aangestoken met het "haarden virus". Graag ontvang ik u in de showroom waar ik u adviseer, de planning regel en de administratie verzorg. In de ochtenduren kan ik ook een bezoek op locatie brengen voor een advies op maat of een kleine servicebeurt aan uw haard.